Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

xariseto.gr




Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Στην καταχώρησή σας θα φαίνεται μόνο η αγγελία σας, για να μπορεί ο κάθε υποψήφιος παραλήπτης του προϊόντος να επικοινωνήσει απαντώντας ηλεκτρονικά μαζί σας και να συνεννοηθείτε για την διαδικασία της παραλαβής.



Tο xariseto.gr είναι
ελληνικό,
δωρεάν,
με άμεσες αγγελίες
,
που εχει δημιουργηθεί απο φίλους της ανακύκλωσης και χάρη σε εσάς , μετα απο 14 μήνες ,πλέον είμαστε σε πιο οργανωμένο χώρο(για να βρίσκετε ποιο εύκολα αυτό που θέλετε) και πολλή σύντομα θα είναι και με δικό του ''όνομα'' με κατάληξη gr

Τι είναι :
Ο βασικός στόχος του δικτυακού τόπου xariseto.gr είναι να συμβάλει ο καθένας απο εμάς στην ανακύκλωση διαφόρων πραγμάτων και να βοηθήσουμε , οσο μπορούμε , στην μείωση ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Δηλαδή είναι ένας τόπος όπου μπορεί ο καθένας να χαρίζει αντικείμενα που δεν τα χρειάζεται και σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν σε κάποια χωματερή.

Εάν καταλάβουμε ότι τα σκουπίδια δεν είναι άχρηστα υλικά, αλλά χρήσιμες πρώτες ύλες για τις κατάλληλες βιομηχανίες, τότε θα συνειδητοποιήσουμε πόσο λάθος είναι η κατάληξη αυτών των υλικών στις χωματερές, µε τεράστιο περιβαλλοντικό αλλά και οικονομικό κόστος.



Φυσικά όποια απο αυτά είναι εντελώς άχρηστα τοτε τα πετάμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης και οχι στους κοινούς κάδους σκουπιδιών
γιατί πολλά απο τα καθημερινά ''σκουπίδια'' μας είναι ανακυκλώσιμα
π.χ πλαστικά , χαρτιά , γυαλί , ηλεκτρικές συσκευές , μπαταριές και πολλά άλλα.

Πως:
Για να χαρίσετε κι εσείς κάποιο αντικείμενο, πρέπει να κάνετε εγγραφή ως μέλος, χρησιμοποιώντας το username και password, ώστε να καταχωρηθεί η προσφορά σας.

Στην καταχώρησή σας θα μπορεί ο κάθε υποψήφιος παραλήπτης του προϊόντος να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά μαζί σας αρκεί να απάντηση στο θέμα που δημιουργήσατε και να συνεννοηθείτε για την διαδικασία της παραλαβής.

Όταν θέλετε να χαρίσετε ένα αντικείμενο, διαλέγετε την Πολη και την κατηγορία στην οποία ανήκει και έπειτα κάνετε την καταχώρηση της φωτογραφίας του αντικειμένου (προερετικα) και συμπληρώνετε τα χαρακτηριστικά του :
Μαρκας: (π.χ. ικεα- νοκια 3110)
Κατάσταση: (π.χ. χαλιά-μέτρια-καλή-άριστη-αχρησιμοποίητο)
Χρήση: (π.χ. 3 χρόνια - 1 μηνάς)
Περιοχή: (π.χ. κάτω τούμπα θεσσαλονικης)
Μεταφορά: (π.χ. μπορώ να το μεταφέρω στο χώρο σας- το παραλαμβάνεται εσείς)

Η καταχώρησή σας θα δημοσιευθεί ΑΜΕΣΑ αλλα αν δεν πληρεί τους όρους θα διαγράφετε.

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ , ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ !

www.xariseto.2030.gr
www.xariseto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: